Μεζεδοπωλείο | Ψαροταβέρνα Καραβίδας

Το μεζεδοπωλείο-ψαροταβέρνα Καραβίδας δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2000.

Ο Σπύρος Καραβίδας, μετά από θητεία πολλών χρόνων σε ψαροταβέρνες, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του φιλόξενο στέκι των ψαροφαγάδων της Αθήνας.

Το μαγαζί γρήγορα απέκτησε τεράστια φήμη για το φρέσκο ψάρι, τα εξαίσια θαλασσινά και τη μοναδική ψαρόσουπα που τόσο γοήτευσε τον γευσικριτικό Πάνο Γεραμάνη, ο οποίος σε κριτική του στα Νέα έγραψε πως “όταν την γευτεί κανείς θα πρέπει να αντισταθεί στον πειρασμό της δεύτερης μερίδας”.

Ο έμπειρος σεφ Βασίλης Ανδριόπουλος επιμελείται την κουζίνα και φροντίζει για την απόλαυσή σας.

Ο Καραβίδας -όνομα και πράγμα (σύμφωνα με το Αθηνόραμα)- έχει τις ρίζες του στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, απ’ όπου προέρχεται και το εκλεκτό του τσίπουρο, που ενθουσίασε τις appetit-ικές της Καθημερινής.

Η ποιότητα των υλικών και η εξυπηρέτηση των πελατών φέρουν την εγγύηση των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, την κυρία Ειρήνη και τους γιους της Κώστα, Δημήτρη και Νίκο.

 


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προσφορές μας

 

Τα ψάρια μας είναι φρέσκα, από ελληνικές θάλασσες

Δεν χρησιμοποιούμε ψάρια ιχθυοτροφείου ούτε εισαγωγής

Τα φαγητά μας παρακσευάζονται με ελαιόλαδο

Στις σαλάτες χρισιμοποιούμε ελαιόλαδο

Τα τηγανητά μας τηγανίζονται με σπορέλαιο

Τα κατεψυγμένα προϊόντα δηλώνονται στον τιμοκατάλογο

Αγορανομικός υπεύθυνος: Σπύρος Καραβίδας Δεμιρδεσίου 89 - Νέα Ιωνία 2102714585

 

Ανοιχτά κάθε βράδυ εκτός Κυριακής.

Σάββατο όλη μέρα ανοιχτά.

Κυριακή μόνο μεσημέρι.

Διαδώστε την ταβέρνα μας