Η ομάδα


Σπυροσ καραβιδασΙδιοκτήτης Εστιατορίου

Ο Σπύρος Καραβίδας, μετά από θητεία πολλών χρόνων σε ψαροταβέρνες, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του φιλόξενο στέκι των ψαροφαγάδων της Αθήνας.


Ειρηνη καραβιδαΣυνιδιοκτήτρια / Υπεύθυνη κουζίνας

Η κυρία Ειρήνη, πάντα με το χαμόγελο και την ευχάριστη διάθεση οργανώνει άψογα τα ενδότερα της κουζίνας.


βασιλης ανδριοπουλοσSEF

Ο SEF μας με πολυετή εμπειρία σε γνωστές ψαροταβέρνες προσπαθεί πάντα να σας μαγεύει με τις δημιουργίες του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


κωστασ καραβιδασΣερβιτόρος

Ο καθηγητής. Με την ηρεμία του μπορεί να οργανώσει άψογα τον ''χαμό'' που επικρατεί στην σάλα. Πάντα με το χαμόγελο και την θετική του ενέργια. Ενέργεια είναι το σωστό!


δημητρησ καραβιδασΣερβιτόρος

Ο ποδοσφαιριστής. Εκτός απο τα μεγάλα γήπεδα θα τον συναντήσετε ανάμεσα στους υπόλοιπους σερβιτόρους να κατευθύνει την ομάδα. Παρακαλούμε μη του ζητάτε αυτόγραφα την ώρα που σερβίρει.


νικοσ καραβιδασΣερβιτόρος

Ο γιατρός. Πολλές φορές θα τον βρείτε να κάνει ανατομία στα ψάρια θέλοντας να ξεχωρίσει τα καλύτερα κομμάτια. Αν του ζητήσετε επαγγελματική κάρτα να ξέρετε πως την έχει φτιάξει μόνος του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


γιωργοσ ζωησΣερβιτόρος

Ο χημικός. Μία απο τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού 2005. Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος, ετοιμος να εξυπηρετήσει και την πιο απαιτητική παραγγελία. 


νταντασΣερβιτόρος

''Φαντεζί'' σερβιτόρος. Γεννημένος για μεγάλες σάλες. Φήμες που τον θέλουν να έχει εξυπηρετήσει 2.986 πελάτες σε μία κακή μέρα, με το ένα χέρι, κρίνονται ως αναληθείς.


γιωργος μεησΣερβιτόρος

Ο Μέης είναι η τελευταία μεταγραφή του καλοκαιριού. Για να καταφέρουμε να μπει στο σχήμα μας τον πείσαμε να απορρίψει προτάσεις από, Πλούταρχο, Άντζελα Δημητρίου και Κώστα Τουρνά.


μιχαλησ παριτσησΣερβιτόρος

...

Διαδώστε την ταβέρνα μας